پارکت ارزان

شاید کاربرد ویتامین ها را تو روز فراموش کنید، اما نوشیدن قهوه روزانه تان را فراموش نکنید. چنانچه تو این دسته قرار دارید، چرا این دو امر را همزمان انجام ندهید؟ می توانید با افزودن برخی مواد مغذی به قهوه تان، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی را به آن بیفزایید. در ادامه، با ۶ روش برای اضافه کردن ویتامین و آنتی اکسیدان بوسیله قهوه آشنا بشوید. این رفتار می تواند باعث افزایش انرژی، تقویت عملکرد بیرونی و فواید دیگری شود. حتما بخوانید:قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شویدچای ماسالا، متد تهیه و خواص آنخواص رزماری؛ ۱۱ خاصیت این علف هرزه دلگشا رایحه برای صلح و صفا و پوست ۱. افزودن دارچین برای سلامت بیرونی

افزودن دارچین به قهوه باعث افزایش تاثیر آنتی اکسیدانی و بهبود طعم قهوه می شود. هزاران سال است که از دارچین برای خواص درمانی اش مصرف می شود. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های طرز کار است و یکی از بالاترین فعالیت های آنتی اکسیدانی را درون میان ادویه ها داراست.



براساس مطالعات عمل گرفته روی موش ها، دارچین تو نگهداری از دل و عدد مؤثر است. معاینه ای سلولی بر روی انسان ها علامت می دهد که دارچین می تواند کار بزرگ ابراز سرطان را کاهش دهد و سبب تحکیم سیستم زنهار می شود.

روش کاربرد: برای استفاده از دارچین، نصف قاشق چای خوری از آن را قبل از مصرف در قهوه تان بریزید و آن را هم بزنید یا یک قاشق چای خوری پودر دارچین را شروع درون قهوه تان ریخته و بگذارید دم بکشد.

نکات: بهتر است از دارچین پا بر جا استفاده کنید. پیداکردن این سیاق از دارچین کمی شیرهدار تر است و قیمت آن از گونهٔ دارچین چینی (کاسیا) بیشتر است. نیز کاربرد منظم دارچین واقعی نسبت به دارچین چینی سالم تیز است. دارچین چینی دارای یک ترکیب گیاهی بوسیله شهرت کومارین است که استفاده مقادیر بالای آن می تواند مشکلاتی بوسیله همراه داشته باشد. ۲. اضافه زنجبیل بخاطر خلوت درد عضلات



تکثیر زنجبیل به قهوه می تواند رایحه و طعم منحصربه فردی بوسیله قهوه بیفزایید. درعین حال می توانید از خواص بی نهایت زنجبیل برای سلامتی نیز برخوردار شوید. قرن هاست که از زنجبیل بخاطر علاج حالت شکوفه استفاده می شود. زنجبیل دربرگیرنده ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. همچنین زنجبیل در کاهش درد عضلات، کاهش کلسترول و کمک بوسیله گوارش همچنین مؤثر است.

رویه مصرف: می توانید پودر زنجبیل را به نعوظ مستقیم و در انتها به قهوه تان بیفزایید (۱ ملاقه چای خوری داخل هر فنجان).

نکات: می توانید زنجبیل تازه را بسیار ریز رنده کنید و آن را تو اندازه های یک قاشق چای خوری در فریزر بگذارید. سپس هر بسته از آن را برای قهوه تان بردارید. ۳. اضافه قارچ بخاطر افزایش سلامت



لمحه کردن قهوه همراه با قارچ می تواند فواید شگفت آوری برای سلامتی داشته باشد. قارچ فایده ضدویروس، ضدالتهاب و تقویت دستگاه امنیت را دارد. قارچ سرشار از آنتی اکسیدان هاست و داخل مطالعات انجام گرفته روی موش ها، خاصیت ضدسرطان و پیشگیری از بیماری های جگر از خود علامت قسط. همچنین قارچ می تواند بوسیله خاطر پری بیوتیک های قدرتمندش در استواری گوارش نیز مؤثر باشد.

مصرف قهوه همراه با قارچ می تواند موجب کاهش کافئین و فداکار عوارض مصرف کافئین مانند مشکلات معده بشود.

نکات: همهٔ قارچ ها مانند بی قراری نیستند. چنانچه به عقب کارمایه بیشتر هستید، از قارچ سرچماقی و اگر به دنبال کاهش استرس و رویا خوب و راحت هستید، از قارچ گانودرما استفاده کنید.

روش استفاده: می توانید از میدان پودر قارچ را بخرید و براساس نحوهٔ مصرف روی بسته، از آن استفاده کنید. ۴. افزایش زردچوبه برای کمک به گوارش



زردچوبه خواص بسیاری برای صلح و صفا دارد. بسیاری از خواص زردچوبه از معدود بوسیله نام کورکومین نشئت می گیرد. کورکومین نفوذ کردن ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. زردچوبه بوسیله سم زدایی کبد، بهبود گوارش و احتمالا رنجش کمک می کند.

روش استفاده: می توانید زردچوبه، قهوه، شیرنارگیل و روغن نارگیل را با اندوه ترکیب بکنید تا قهوه ی مفیدتر و خوشمزه رطوبت داشته باشید.

نکات: برای تکثیر خواص زردچوبه آن را با بخشی فلفل سیاه ترکیب کنید. فلفل سیاه می تواند قابلیت جذب مواد کاری موجود تو زردچوبه را افزایش دهد. ۵. اضافه جینسینگ پرویی برای تنظیم هورمون ها



شاید پودر جینسینگ پرویی که از ریشهٔ این خار به مشت می آید را دیده باشید. از ریشهٔ جینسینگ پرویی به طور سنتی برای تکثیر حاصلخیزی استفاده می شده است. در یک وارسی علمی، کاربرد موش ها از جنسیگ توانست موجب تنظیم هورمون ها شود. نیز این علف هرزه به تامل خواص احتمالی اش درون بهبود عملکرد ورزشی، افزایش کارمایه و میل جنسی نیز موردمطالعه راحتی گرفته است.

جینسینگ پرویی بیش مغذی است. این گیاه شامل ۲۰ اسید آمینه (شامل هر ۸ اسید آمینهٔ ضروری)، روغن های مفید و پروتئین و ویتامین C است.

اسلوب استفاده: برای برخورداری کم ارزش از خواص جینسینگ پرویی مصرف روزانه ۱ تا ۳ قاشق چای خوری از آن وصیت می شود.

نکات: برای اضافه مدت حراست پودر جینسینگ پرویی، می توانید آن را در یخچال محافظت کنید. ۶. افزودن کاکائو برای جلوگیری از افسردگی



بسیاری از افراد مشتاق کاکائو و شکلات هستند. زمانی که از پودر کاکائوی مبتدی استفاده کنید، از خواص بیشتری نیز برخوردار می شوید. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان های زورمند و آهن بوده و برای سلامت قلب مفید است.

فایده ضدالتهاب کاکائو باعث کاهش تنگ کردن خون، اضافه کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول ناپسند (LDL) می شود. کاکائو مزه نیکوکاری دارد. همچنین خواص بنیادی دیگر کاکائو می توان به بهبود عملکرد شناختی، بهبود خلق کردن وخو و خاصیت ضدافسردگی اشاره کرد.

رویه مصرف: ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی مبتدی را در قهوه تان بریزید تا میزان فیبر، آنتی اکسیدان ها و منیزیم موجود درون آن را به طور چشمگیری افزایش دهید.

نکات: بهتر است از کاکائوی ارگانیک استفاده کنید. همچنین بهتر است دربارهٔ مغایرت های بین پودر کاکائو و کاکائوی بی تجربه بررسی کنید.

بسیاری از افراد می خواهند مصرف قهوه سندیت را کاهش دهند. بنابراین بهتر است از هر فنجان قهوه تان نهایت نصیب را ببرید. افزایش مواد بالا سبب افزودن فواید قهوه شده و احتمالا مشکلی برای ما ایجاد نمی کند. بااین حال برای دانستن کامل تأثیرات افزودن این مواد به قهوه به مطالعات بیشتری نیاز است. داخل ادامه بخوانید: ۱۲ غذای تندرست سرشار از آنتی اکسیدان را بشناسید
  • ۹۸/۰۳/۱۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی