به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا بوسیله نقل از مدیکال اکسپرس نوشت: شاید خوردن یک ظرف بزرگ پر از بستنی پس از یک اتفاق سراسیمه کننده، تاثیر پیش پا افتاده ای باشد اما حقایقی بود دارند که خوردن را به نشانی یک واکنش در برابر احساسات سلبی را تایید می کنند. خوردن علاوه به خشکی امدن واکنش نسبت به استرس، در حی ماندن، لذت و راحتی نیز نقش دارد ولی این نوع از پرخوری عاطفی که در واکنش به احساسات منفی رخساره می گیرد، می تواند یک عامل کار بزرگ بخاطر بروز اختلال تو خوردن از جمله "پرخوری عصبی" یا "بولیمیا" (Bulimia) باشد.
"ربکا اسکنپر"(Rebekka Schnepper)، پژوهشگر "دانشگاه زالتسبورگ"(University of Salzburg) اتریش و از نویسندگان این پروژه گفت: حتی اگر شاخص توده بدنی فرد سالم باشد، پرخوری عاطفی می تواند برای او دشوار خلق کردن بطی ء.
پژوهشگران در این پروژه، بوسیله تجسس استاندارد غذا و استیل غذا خوردن هر فرد و نیز حالت های عاطفی او پرداختند تا تاثیر او را نسبت به تصاویر مواد غذایی پیش بینی کنند. آنها درون این بررسی، افرادی که بوسیله پرخوری عاطفی دچار هستند را با افرادی که رژیم غذایی و محدودیت کالری خود را کنترل می کنند، مقایسه کردند.
اسکنپر و همکارانش درون این بررسی دریافتند کسانی که به پرخوری عاطفی دچار هستند، در مقایسه با کسانی که احساسات آنها خنثی است، واکنش اشتهایی قوی لطافت دارند و هنگامی که احساسات منفی را تجربه می کنند، خوردنی خوردن به نظر آنها لذت بیشتری دارد. از سوی دیگر، باهم اتحاد کردن کنندگانی که محدودیت غذایی داشتند، در شرایط منفی، توجه بیشتری به طعام مدال دادند؛ اگرچه این موضوع تاثیری بر اشتهای آنها نداشت و تغییر برازنده توجهی میان شرایط عاطفی منفی و خنثی مشاهده نشد.
یافته های این پژوهش، راهبردهایی احتمالی برای درمان اختلالات نوشانیدن ارائه می دهند.
اسکنپر ادامه داد: هنگامی که برای گشایش رفتارهای مربوط به خوردنی خوردن سعی می کنیم، تمرکز پیاده شدن راهبردهای انتظام عاطفه به عنوان وضع چاره ای برای عواطف منفی، امیدوارکننده به دیدن می رسد.
وی افزود: عملی های متفاوت و متناقضی در تک سبک غذا خوردن وجود دارند که می توانند پرخوری را درون واکنش به احساسات منفی پیش دماغ کنند. کمال مطلوب ما این است تا این موضوع را روشن کنیم که کدام ویژگی ها، پرخوری عاطفی را براساس متغیرهای متفاوت پیش بینی می کنند.
آنها این پژوهش را میان ۸۰ دانشجوی زن دانشگاه زالتسبورگ انجام دادند که شاخص توده بدنی همه آنها، متوسط وجود. پژوهشگران طی جلسات آزمایش، متونی را برای شرکت کنندگان می خواندند تا واکنش های خنثی یا منفی آنها را برانگیزند. پس از این مرحله، تصاویری از غذاهای اشتهاآور و اشیای خنثی به مشارکت کنندگان نشان داده شد.
پژوهشگران علاوه بر مطالعه داده هایی که شرکت کنندگان شخصا گزارش داده بودند، حالات چهره آنها را همچنین با "نوار رگ و عضله"(EMG) و نفوذ های عدد آنها را با نوار مغزی ثبت کردند.
اسکنپر ادامه داد: ما نمی توانیم از یافته های این پژوهش، در تک اقدام مردان و یا اقدام مربوط به نوشیدن در بلندمدت نتیجه گیری کنیم. با وجود این، این استیناف به درک ما داخل مورد پرخوری عاطفی می افزاید و شاید بتواند به ما درون تشخیص و درمان بوسیله موقع اختلالات خوردن نیز معاون بطی ء.
این پژوهش، درون مجله "Frontiers in Behavioral Neuroscience" به چاپ رسید.
"ربکا اسکنپر"(Rebekka Schnepper)، پژوهشگر "دانشگاه زالتسبورگ"(University of Salzburg) اتریش و از نویسندگان این پروژه گفت: حتی اگر شاخص توده بدنی فرد سالم باشد، پرخوری عاطفی می تواند برای او دشوار خلق کردن بطی ء.
پژوهشگران در این پروژه، بوسیله تجسس استاندارد غذا و استیل غذا خوردن هر فرد و نیز حالت های عاطفی او پرداختند تا تاثیر او را نسبت به تصاویر مواد غذایی پیش بینی کنند. آنها درون این بررسی، افرادی که بوسیله پرخوری عاطفی دچار هستند را با افرادی که رژیم غذایی و محدودیت کالری خود را کنترل می کنند، مقایسه کردند.
اسکنپر و همکارانش درون این بررسی دریافتند کسانی که به پرخوری عاطفی دچار هستند، در مقایسه با کسانی که احساسات آنها خنثی است، واکنش اشتهایی قوی لطافت دارند و هنگامی که احساسات منفی را تجربه می کنند، خوردنی خوردن به نظر آنها لذت بیشتری دارد. از سوی دیگر، باهم اتحاد کردن کنندگانی که محدودیت غذایی داشتند، در شرایط منفی، توجه بیشتری به طعام مدال دادند؛ اگرچه این موضوع تاثیری بر اشتهای آنها نداشت و تغییر برازنده توجهی میان شرایط عاطفی منفی و خنثی مشاهده نشد.
یافته های این پژوهش، راهبردهایی احتمالی برای درمان اختلالات نوشانیدن ارائه می دهند.
اسکنپر ادامه داد: هنگامی که برای گشایش رفتارهای مربوط به خوردنی خوردن سعی می کنیم، تمرکز پیاده شدن راهبردهای انتظام عاطفه به عنوان وضع چاره ای برای عواطف منفی، امیدوارکننده به دیدن می رسد.
وی افزود: عملی های متفاوت و متناقضی در تک سبک غذا خوردن وجود دارند که می توانند پرخوری را درون واکنش به احساسات منفی پیش دماغ کنند. کمال مطلوب ما این است تا این موضوع را روشن کنیم که کدام ویژگی ها، پرخوری عاطفی را براساس متغیرهای متفاوت پیش بینی می کنند.
آنها این پژوهش را میان ۸۰ دانشجوی زن دانشگاه زالتسبورگ انجام دادند که شاخص توده بدنی همه آنها، متوسط وجود. پژوهشگران طی جلسات آزمایش، متونی را برای شرکت کنندگان می خواندند تا واکنش های خنثی یا منفی آنها را برانگیزند. پس از این مرحله، تصاویری از غذاهای اشتهاآور و اشیای خنثی به مشارکت کنندگان نشان داده شد.
پژوهشگران علاوه بر مطالعه داده هایی که شرکت کنندگان شخصا گزارش داده بودند، حالات چهره آنها را همچنین با "نوار رگ و عضله"(EMG) و نفوذ های عدد آنها را با نوار مغزی ثبت کردند.
اسکنپر ادامه داد: ما نمی توانیم از یافته های این پژوهش، در تک اقدام مردان و یا اقدام مربوط به نوشیدن در بلندمدت نتیجه گیری کنیم. با وجود این، این استیناف به درک ما داخل مورد پرخوری عاطفی می افزاید و شاید بتواند به ما درون تشخیص و درمان بوسیله موقع اختلالات خوردن نیز معاون بطی ء.
این پژوهش، درون مجله "Frontiers in Behavioral Neuroscience" به چاپ رسید.
- ۹۹/۰۳/۱۴